Migrantske zajednice, udruženja i društvene aktivnosti u Sjevernoj i Južnoj Americi: komparativni prikaz Hrvatska – Slovenija

Zagreb, 3. travnja 2009.

Međunarodni znanstveni skup na temu “Migrantske zajednice, udruženja i društvene aktivnosti u Sjevernoj i Južnoj Americi: komparativni prikaz Hrvatska − Slovenija” održan je 3. travnja 2009. na Znanstveno-učilišnom kampusu Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Instituta za migracije i narodnosti iz Zagreba, suorganizaciji Inštituta za slovensko izseljenstvo in migracije ZRC SAZU iz Ljubljane i Odjela za povijest Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, a uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba.

Ugledni znanstvenici i stručnjaci koji se duži niz godina bave iseljeništvom iz Hrvatske i Slovenije svojim znanjem i profesionalnošću aktualizirali su stanje hrvatskog i slovenskog iseljeništva na prostoru Sjeverne i Južne Amerike. Predstavilo se četrnaest hrvatskih i slovenskih izlagača različita stručnog i znanstvenog obrazovanja, a izlaganja su objavljena u zborniku skupa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Izdanja IMIN-a

Pregledajte našu knjižnicu

Skip to content