Poziv za prijavu znanstvenika i stručnjaka na međunarodnu konferenciju „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država" koja će se održati u Zagrebu 6.-8. prosinca 2018. godine


Poziv za prijavu znanstvenika i stručnjaka na međunarodnu konferenciju „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država" koja će se održati u Zagrebu 6.-8. prosinca 2018. godine u organizaciji Instituta za migracije i narodnosti (IMIN).

 

 

Pokrovitelji Konferencije su Ured predsjednika Hrvatskog sabora i Grad Zagreb.

 

Suorganizatori konferencije su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Hrvatska matica iseljenika, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska gospodarska komora, Veleučilište Vern,  Međunarodno Sveučilište Libertas, Visoka škola  Nikola Šubić Zrinski.

Međunarodni suorganizatori su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u BiH,Sveučilište u Mostaru, Institut za društveno politička istraživanja, Mostar  BiH, Ekonomski fakultet Univerziteta u Travniku  BiH, Univerzitet za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka BiH, Ekonomski fakultet Banja Luka – BiH,  Departman za sociologiju Univerziteta u Nišu Srbija, Dapartman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, PMF u Novom Sadu, Inštitut za narodnostna vprašanja, Ljubljana Slovenija, Inštitut za slovensko izseljenstvo in migracije ZRC SAZU, Ljubljana Slovenija, Institut der regionen europas, Salzburg.

 

Rok za prijavu je 20. rujna 2018.

 

Pozivno pismo